• Ελληνικά
  • English

Φωτογραφική Ξενάγηση στη Σαντορίνη

Ανακαλύψτε τα πιο υπέροχα
σημεία της Σαντορίνης

Τι να περιμένετε

Καταρχήν όλες οι φωτογραφικές ξεναγήσεις στη Σαντορίνη είναι ιδιωτικές, οπότε όλοι θα γνωρίζεστε μεταξύ σας και για αυτό το λόγο τα μέρη που θα επισκεφθούμε εξαρτώνται από εσάς και το τι θέλετε να δείτε. Θα σας δείξουμε τα καλύτερα και πιο ενδιαφέροντα σημεία αυτού του υπέροχου νησιού σε μια μοναδική φωτογραφική ξενάγηση. Μπορεί να είμαστε φωτογράφοι και όχι τουριστικοί ξεναγοί ή ιστορικοί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα σας δώσουμε πληροφορίες για το κάθε μέρος που θα δούμε, ωστόσο το σημαντικότερο είναι ότι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τοπία που είναι αδύνατο να τα βρείτε μόνοι σας και να μάθετε πώς και ποιες τεχνικές χρειάζονται ώστε να βγάζετε ωραίες φωτογραφίες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες οι οποίες θα μείνουν αποτυπωμένες για πάντα. Θα προχωρήσουμε ανάμεσα σε παραδοσιακά τοπικά χωριά όπως ο Πύργος και το Εμπορείο, τις πιο διάσημες περιοχές όπως τα Φηρά και η Οία, η Μαύρη και η Κόκκινη παραλία και κάποια κρυφά σημεία με καταπληκτική θέα, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και ελάτε σε μία φωτογραφική ξενάγηση στη Σαντορίνη! Τέλος να ξέρετε, ότι όσες περισσότερες οι ώρες τόσα περισσότερα τα μέρη που θα δείτε.

3 ώρες Φωτογραφικής Ξενάγησης στη Σαντορίνη

Αυτή η 3ωρη φωτογραφική ξενάγηση στη Σαντορίνη αφορά κυρίως αυτούς που δεν έχουν πολύ ώρα στη διάθεσή τους και θέλουν να επισκεφθούν 2-3 σημεία όπως τα Φηρά, η Οία ή το Ημεροβίγλι και να πάρουν μια μικρή γεύση του νησιού. Επίσης, θα μάθετε τις βασικές τεχνικές της φωτογράφισης και θα πάρετε μαζί σας τις καλύτερες δυνατές φωτογραφίες της Σαντορίνης, ενώ παράλληλα θα απολαύσετε το μαγικό τοπίο γύρω σας.

180€ το άτομο (2 άτομα το λιγότερο) μέχρι 4 άτομα

5 ώρες Φωτογραφικής Ξενάγησης στη Σαντορίνη

Στην 5ωρη φωτογραφική ξενάγηση στη Σαντορίνη, θα έχουμε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας για να δούμε αυτά που θέλουμε και να μείνουμε λίγο περισσότερο στα μέρη που μας αρέσουν. Θα ανακαλύψετε μοναδικά μονοπάτια και πλακόστρωτα σοκάκια σε χωριά όπως η Οία, με τη τοπική Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική όπως το χωριό του Πύργου και τα ηφαιστιογενή τοπία σε διάφορα σημεία του νησιού με πανοραμική θέα. Επίσης θα έχουμε τη δυνατότητα να σας δείξουμε επιπλέον τρόπους ώστε οι φωτογραφίες σας να γίνουν ακόμα πιο ενδιαφέρουσες.

250€ το άτομο (2 άτομα το λιγότερο) μέχρι 4 άτομα

8 ώρες Φωτογραφικής Ξενάγησης στη Σαντορίνη

Σε αυτή την 8ωρη ξενάγηση στη Σαντορίνη, θα έχουμε σχεδόν όλη τη μέρα και μέχρι το ηλιοβασίλεμα ώστε να απολαύσουμε το νησί και να ανακαλύψουμε όλα τα μυστικά του. Θα έχουμε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε όλα σχεδόν τα χωριά τα οποία βλέπουν στο Αιγαίο πέλαγος, θα βγάλουμε φωτογραφίες στη Μαύρη και στη Κόκκινη παραλία με τους ηφαιστιογενής βράχους και πολλά άλλα ακόμα. Τέλος θα έχουμε πολύ περισσότερο χρόνο για φωτογραφίες σε διαφορετικές ώρες και διαφορετικούς χρωματισμούς.

400€ το άτομο (2 άτομα το λιγότερο) μέχρι 4 άτομα